بنر بالای صفحه
نامه های جمالزاده در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران
نامه های جمالزاده در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران نامه های جمالزاده در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران

کتاب نامه های جمالزاده در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران

معرفی کتاب نامه های جمالزاده در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران

(4)
کتاب نامه های جمالزاده در کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران (مجموعه آثار جمالزاده21)، اثر محمدعلی جمالزاده ، در بازار نشر ایران، توزیع شده است. این محصول در سال 1387 توسط انتشارات سخن ، به چاپ رسیده است. این محصول در قطع و اندازه‌ی رقعی، در سایت ایده بوک قرار دارد. دانلود pdf و ارسال رایگان
ناموجود

این محصول ممکن است با عنوان یا انتشارات دیگری موجود باشد، مجموعه آنها را اینجا ببینید.

محصولات مرتبط

(4)
21%
فروش ویژه
(2)
19%
(4)
16%
فروش ویژه
(2)
18%
فروش ویژه
(2)
26%
فروش ویژه
(2)
16%
فروش ویژه
(2)
1%

مشخصات محصول

نویسنده: محمدعلی جمالزاده ویرایش: -
مترجم: - تعداد صفحات: 896
انتشارات: سخن وزن: 1043
شابک: 9789643722449 تیراژ:
اندازه (قطع) : رقعی سال انتشار 1387

معرفی محصول

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای ایده‌بوک

(کوشش:سوسن اصیلی)

نویسنده

مختصری درباره نویسنده

محمدعلی جمالزاده

محمدعلی جمالزاده

زادۀ بیست و سومین روز دی ماه ۱۲۷۰ شمسی در اصفهان. جمال‌زاده هم در نویسندگی دستی بر آتش داشت و هم در ترجمه. بسیاری از منتقدان ادبی به اتفاق، آثار جمال‌زاده را، شروع سبک واقع‌گرایی در ادبیات فارسی می‌دانند و او را البته پدر داستان کوتاه‌نویسی در ایران نیز به حساب می‌آورند.

در خانواده‌ای مذهبی در اصفهان به دنیا آمد و فرزند سید جمال‌الدین واعظ اصفهانی بود که در اصفهان زندگی می‌کرد اما برای وعظ به شهرهای گوناگون دیگر هم می‌رفت. سال ۱۳۲۱ هجری قمری، محمدعلی به همراه خانواده‌اش به تهران مهاجرت کرد و تقریباً دوازده ساله بود که پدر، وی را برای ادامۀ تحصیل به بیروت فرستاد.

به توپ بسته شدن مجلس شورای ملی در همان زمان اقامت تحصیلی جمال‌زاده در بیروت اتفاق افتاد. در آن زمان، تمامی آزادی‌خواهان با مشکلاتی مواجه شدند و سید جمال‌الدین واعظ اصفهانی که قصد داشت جان به در برد، در همدان دستگیر شد و از آنجا به بروجرد منتقل و حاکم بروجرد، حکم داد تا او را اعدام کنند!

جمال‌زاده را به همراه صادق هدایت و بزرگ علوی از ستون‌های اصلی ادبیات داستانی معاصر در ایران می‌دانند. شاید بتوان گفت داستان کوتاهِ فارسی شکر است، که نخستین‌بار در مجموعه داستان یکی بود یکی نبود به چاپ رسید، نخستین داستان کوتاه در زبان فارسی است که به تعریف آنچه در غرب به آن داستان کوتاه اطلاق می‌شود نزدیک می‌شود.

مجموعه داستان کوتاه یکی بود یکی نبود، که در سال ۱۳۰۰ و در کشور آلمان منتشر شد، نخستین مجموعه داستانی است که یک ایرانی نگارندۀ آن است و از این حیث نام جمال‌زاده، در تاریخ ادبیات ایران حائز اهمیت ا‌ست.

یکی بود یکی نبود، عمو جمال، گنج شایگان، کهنه و نو، سر و ته یک کرباس، آسمان و ریسمان و قنبرعلی عناوین تعدادی از آثار اوست.


دیدگاه کاربران

دیدگاه شما

کد امنیتی ثبت نظر

با ثبت دیدگاه، موافقت خود را با قوانین انتشار دیدگاه در ایده بوک اعلام می‌کنم.

پرسش خود را درباره این محصول ثبت کنید