داستان فلسفه آن چه لاک پشت به ما آموخت
داستان فلسفه آن چه لاک پشت به ما آموخت

فروش ویژه

کتاب داستان فلسفه آن چه لاک پشت به ما آموخت

معرفی کتاب داستان فلسفه آن چه لاک پشت به ما آموخت

(2)
کتاب داستان فلسفه آن چه لاک پشت به ما آموخت، اثر برتون فردریک پورتر ، با ترجمه مجتبی پردل ، در بازار نشر ایران، توزیع شده است. این محصول در سال 1398 توسط انتشارات ترانه - دانیال دامون ، به چاپ رسیده است. این محصول به تیراژ 1,000 جلد، در قطع و اندازه‌ی رقعی، در سایت ایده بوک قرار دارد. دانلود pdf و ارسال رایگان
موجود
قیمت ایده بوک: 45,000 25%

33,750

45,000 25% 33,750

محصولات مرتبط

(5)
فروش ویژه
(5)
29%
فروش ویژه
(5)
29%
فروش ویژه
(5)
29%
فروش ویژه
(2)
21%
فروش ویژه
(5)
29%
فروش ویژه
(5)
25%
فروش ویژه
(2)
22%
(5)
29%
فروش ویژه
(2)
25%
فروش ویژه

مشخصات محصول

نویسنده: برتون فردریک پورتر ویرایش: -
مترجم: مجتبی پردل تعداد صفحات: 360
انتشارات: ترانه - دانیال دامون وزن: 340
شابک: 9786007061817 تیراژ: 1000
اندازه (قطع) : رقعی سال انتشار 1398

معرفی محصول

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای ایده‌بوک

آن‌چه لاک‌پشت به ما آموخت اثر برتون فردریک پورتر است که در انتشارات ترانه چاپ و منتشر شده است. برتون در کتاب آن‌چه لاک‌پشت به ما آموخت، نگاهی کاوشگرانه و تاریخی به فلسفۀ غرب دارد و به خواننده خاطرنشان می‌کند که پرسش‌های بزرگ زندگی که فلاسفه در ادوار مختلف تاریخی با آن درگیر بوده‌اند چه بوده و چه تضاد آرائی بین آنها وجود داشته است.

نگاه تاریخی پورتر، به ما نشان می‌دهد که تفکر فیلسوفان در زمانه‌های گوناگون چگونه رشد و تحول یافته ‌است.

نویسنده در آن‌چه لاک‌پشت به ما آموخت، به این پرسش‌های بنیادین نیز پاسخ می‌دهد: فلسفه در مغرب زمین چه مراحلی را طی کرده و چه دوره‌هایی را پشت سر گذاشته است؟ اندیشه‌های فلاسفۀ گوناگون که امروزه نیز تأثیر قدرتمندی در جهان معاصر ما دارند تحت تأثیر چه عواملی بوده‌اند؟

کتاب حاضر از فلاسفۀ اولیه همچون سقراط، افلاطون و ارسطو آغاز می‌شود و پس از بررسی شاکلۀ فکری این فیلسوفان در آن مقطع تاریخی، به سده‌های میانه و توماس آکویناس می‌پردازد و سپس وارد مقطع جریان‌ساز رنسانس می‌شود و بر دوران پس از رنسانس نیز نگاهی می‌اندازد.
می‌توان گفت کتاب حاضر از دریچۀ نگاه فیلسوفانی که تفکر مدرن را شکل داده‌اند، نگاهی ساده‌فهم به بنیادی‌ترین پرسش‌های زندگی می‌اندازد.

گوشه ای از کتاب

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای ایده‌بوک

گوشه ای از کتاب

طبق یک روایت، فلسفه ساعت ۳:۱۵ بعدازظهرِ روز ۲۸ ماه مه سال ۵۸۵ پیش از میلاد آغاز شد. چنین دقتی برای چیزی این چنین انتزاعی به نظر یاوه می‌رسد، اما در این تاریخ در یونان باستان، اندیشمندی به نام تالِس نظریۀ خود را دربارۀ خورشیدگرفتگی به تأیید می‌رساند. وی حرکات اجرام آسمانی را مشاهده کرده و نظمی را دریافته بود که به او اجازه می‌داد تا پیش‌بینی کند در چنین زمانی در نیم‌روز تاریکی زمین را فرا می‌گیرد.

وی نیاز به یافتن دلیل برای رویدادها را آن‌سان که به وقوع می‌پیوندد احساس کرده بود و حقانیت این جست‌وجو برای نظمِ پنهان را این خورشیدگرفتگی تصدیق می‌ساخت. از این نظر، روایت مزبور حقیقت دارد. فلسفه حقیقتاً زمانی آغاز می‌شود که پذیرش پایان می‌یابد، زمانی که می‌کوشیم تا زندگی را ژرف‌تر بفهمیم و بپرسیم چرا امور آن گونه هستند که هستند.

ورای خورشیدگرفتگی، کنجکاو می‌شویم بدانیم که جای ما، هم به عنوان موجودات انسانی و هم به عنوان اشخاصی منفرد، در این طرح و تمدید از امور کجاست، آیا زندگی معنا یا ارزشی دارد یا خیر. آیا جهان و هر آن‌چه در آن است از سر تصادف به وجود آمده‌اند، یا اینکه هستی ما هدفی نهانی دارد؟

کنجکاو می‌شویم بدانیم که آیا خدایی وجود دارد که حیات را بر اساس طرحِ کیهانی عظیمی آفریده باشد، به گونه‌ای که هر آن‌چه به وقوع می‌پیوندد، از جمله مرگ کسانی که دوست‌شان می‌داریم، دلیلی داشته باشد. کنجکاو می‌شویم بدانیم که چگونه باید زندگی کنیم، چه چیزی رضایت بخش است و چه تکالیفی در قبال دیگران داریم؟ آیا حیاتی ورای مرگ در کار است که در آن پاداشی عادلانه دریافت کنیم، یا اینکه باید همین زندگانی زمینی را مغتنم بشمریم و از آن کمال استفاده را ببریم چرا که چیز دیگری در کار نیست؟

هر زمان که دربارۀ چنین پرسش‌های بنیادینی نظرپردازی می‌کنیم و می‌کوشیم از رهگذر تفکر ژرف و دقیق پاسخی برای آن‌ها بیابیم، آن گاه در فلسفه‌ورزی درگیر آمده‌ایم و این یونانیان باستان بودند که نخستین بار چنین مسائلی را مطرح ساختند و به گونه‌ای نظام‌مند دربارۀ آن‌ها به تأمل پرداختند؛ آنان نخستین گام را در تفکر فلسفی برداشتند و به پرسش‌هایی پرداختند که امروزه نیز هنوز مورد بحث قرار می‌دهیم.

نویسنده

مختصری درباره نویسنده

برتون فردریک پورتر

برتون فردریک پورتر

در حال حاضر مطلبی درباره برتون فردریک پورتر نویسنده داستان فلسفه آن چه لاک پشت به ما آموخت در دسترس نمی‌باشد. همکاران ما در بخش محتوا، به مرور، نویسندگان را بررسی و مطلبی از آنها را در این بخش قرار خواهند داد. با توجه به تعداد بسیار زیاد نویسندگان این سایت، درج اطلاعات تکمیلی، نقد و بررسی تمامی آنها، کاری زمانبر خواهد بود؛ لذا در صورتی که کاربران سایت برای مطلبی از نویسنده، از طریق صفحه «ارتباط با ما» درخواست دهند، تهیه و درج محتوای برای آن نویسنده در اولویت قرار خواهد گرفت.ضمنا اگر شما کاربر ارجمندِ سایت ایده‌بوک، این نویسنده را می شناسید یا حتی اگر خود، نویسنده هستید و تمایل دارید با مطلبی جذاب و مفید، سایرین را به مطالعه‌ی کتاب ترغیب و دعوت کنید، می توانید محتوای مورد نظرتان را از صفحه «ارتباط با ما» ارسال نمایید.


مترجم

مختصری درباره مترجم

مجتبی پردل

در حال حاضر مطلبی درباره مجتبی پردل مترجم کتاب داستان فلسفه آن چه لاک پشت به ما آموخت در دسترس نمی‌باشد. همکاران ما در بخش محتوا، به مرور، مترجمان را بررسی و مطلبی از آنها را در این بخش قرار خواهند داد. با توجه به تعداد بسیار زیاد مترجمان این سایت، درج اطلاعات تکمیلی، نقد و بررسی تمامی آنها، کاری زمانبر خواهد بود؛ لذا در صورتی که کاربران سایت برای مطلبی از مترجم، از طریق صفحه «ارتباط با ما» درخواست دهند، تهیه و درج محتوای برای آن مترجم در اولویت قرار خواهد گرفت.ضمنا اگر شما کاربر ارجمندِ سایت ایده‌بوک، این مترجم را می شناسید یا حتی اگر خود، مترجم هستید و تمایل دارید با مطلبی جذاب و مفید، سایرین را به مطالعه‌ی کتاب ترغیب و دعوت کنید، می توانید محتوای مورد نظرتان را از صفحه «ارتباط با ما» ارسال نمایید.

مجتبی پردل

دیدگاه کاربران

دیدگاه شما

کد امنیتی ثبت نظر

با ثبت دیدگاه، موافقت خود را با قوانین انتشار دیدگاه در ایده بوک اعلام می‌کنم.

پرسش خود را درباره این محصول ثبت کنید