چهار گوهر گزیده شعر شاعران حوزه ادبی عراق
چهار گوهر گزیده شعر شاعران حوزه ادبی عراق

کتاب چهار گوهر گزیده شعر شاعران حوزه ادبی عراق

معرفی کتاب چهار گوهر گزیده شعر شاعران حوزه ادبی عراق

(2)
کتاب چهار گوهر گزیده شعر شاعران حوزه ادبی عراق، اثر کاظم دزفولیان ، با ترجمه مترجم حسن فروغی ، در بازار نشر ایران، توزیع شده است. این محصول توسط انتشارات سمت ، به چاپ رسیده است. این محصول در قطع و اندازه‌ی وزیری، در سایت ایده بوک قرار دارد. دانلود pdf و ارسال رایگان
موجود
قیمت ایده بوک: 144,000 13%

125,280

144,000 13% 125,280

محصولات مرتبط

(5)
25%
فروش ویژه
(4)
3%
(3)
25%
فروش ویژه
(2)
26%
فروش ویژه
(5)
25%
فروش ویژه
(1)
1%
(1)
29%
فروش ویژه
(2)
1%
(5)
21%
فروش ویژه

فهرست

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای ایده‌بوک


  • پیشگفتار
  • اوضاع سیاسی­اجتماعی و ادبی ایران در دوره سلجوقیان تا ...
  • زندگی، احوال و آثار انوری ابیوردی
  • زندگی، احوال و آثار جمال‌الدین اصفهانی
  • زندگی، احوال و آثار ظهیرالدین فاریابی
  • زندگی، آثار و احوال کمال‌الدین اصفهانی
  • تعلیقات: «شرح لغات، مشکلات و معانی برخی اشعار»
  • منابع و مآخذ

مشخصات محصول

نویسنده: کاظم دزفولیان ویرایش: -
مترجم: مترجم حسن فروغی تعداد صفحات: 288
انتشارات: سمت وزن: 390
شابک: 9786000201012 تیراژ:
اندازه (قطع) : وزیری سال انتشار -

معرفی محصول

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای ایده‌بوک

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته‌ زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «نظم 3: قسمت دوم: شاعران حوزه ادبی عراق» به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

چکیده

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای ایده‌بوک

چکیده

کتاب چهار گوهر منتخبی از اشعار چهار گوهر شعر فارسی است که در عراق و خراسان می‌زیسته‌اند و از پایه‌گذاران شعر عراقی محسوب می‌شوند. انوری ابیوردی اگرچه به پیامبر ستایشگران معروف است اما در تغییر سبک شعر فارسی تأثیر بسزایی داشته است و در استفاده از زبان محاوره گاه سخن را به درجه‌ای از سادگی می‌رساند که گویی قسمت‌هایی از محاورات معمول و عادی را در شعر خود گنجانیده است. جمال‌الدین اصفهانی از دیگر قصیده‌سرایانی است که اشعارش سرشار از مضامین اخلاقی و حکمی و در عین حال روان و ساده و خالی از تکلف است. ظهیر‌الدین فاریابی نیز از قصیده‌سرایان و غزل‌گویان معروف قرن ششم است که شعر او مانند اشعار انوری، روان و پر از معانی دقیق و بدیع است. کمال‌الدین اصفهانی معروف به «خلاق‌المعانی»، در آوردن معانی دقیق استاد بود. او شاعری باریک‌اندیش و خلاق معانی است و در آوردن التزامات دشوار و به کار بردن ردیف‌های مشکل شهرت دارد. شاعران نام برده همچون بسیاری از شعرای فارسی با وجود اینکه توجه خاصی به مدح و مدیحه‌سرایی داشته‌اند، همگی به علوم زمان خود چون فلسفه، حکمت، طب، نجوم، لغت و کلام آگاه بوده‌اند. خوشبختانه در برنامه جدید درسی رشته زبان و ادبیات فارسی به این چهار گوهر ارزنده شعر فارسی توجه شده است و این منتخب برای سرفصل جدید با عنوان «گزیده اشعار شاعران حوزه عراق» جهت استفاده دانشجویان عزیز تدوین گردیده است.

نویسنده

مختصری درباره نویسنده

کاظم دزفولیان

کاظم دزفولیان

در حال حاضر مطلبی درباره کاظم دزفولیان نویسنده چهار گوهر گزیده شعر شاعران حوزه ادبی عراق در دسترس نمی‌باشد. همکاران ما در بخش محتوا، به مرور، نویسندگان را بررسی و مطلبی از آنها را در این بخش قرار خواهند داد. با توجه به تعداد بسیار زیاد نویسندگان این سایت، درج اطلاعات تکمیلی، نقد و بررسی تمامی آنها، کاری زمانبر خواهد بود؛ لذا در صورتی که کاربران سایت برای مطلبی از نویسنده، از طریق صفحه «ارتباط با ما» درخواست دهند، تهیه و درج محتوای برای آن نویسنده در اولویت قرار خواهد گرفت.ضمنا اگر شما کاربر ارجمندِ سایت ایده‌بوک، این نویسنده را می شناسید یا حتی اگر خود، نویسنده هستید و تمایل دارید با مطلبی جذاب و مفید، سایرین را به مطالعه‌ی کتاب ترغیب و دعوت کنید، می توانید محتوای مورد نظرتان را از صفحه «ارتباط با ما» ارسال نمایید.


مترجم

مختصری درباره مترجم

مترجم حسن فروغی

در حال حاضر مطلبی درباره مترجم حسن فروغی مترجم کتاب چهار گوهر گزیده شعر شاعران حوزه ادبی عراق در دسترس نمی‌باشد. همکاران ما در بخش محتوا، به مرور، مترجمان را بررسی و مطلبی از آنها را در این بخش قرار خواهند داد. با توجه به تعداد بسیار زیاد مترجمان این سایت، درج اطلاعات تکمیلی، نقد و بررسی تمامی آنها، کاری زمانبر خواهد بود؛ لذا در صورتی که کاربران سایت برای مطلبی از مترجم، از طریق صفحه «ارتباط با ما» درخواست دهند، تهیه و درج محتوای برای آن مترجم در اولویت قرار خواهد گرفت.ضمنا اگر شما کاربر ارجمندِ سایت ایده‌بوک، این مترجم را می شناسید یا حتی اگر خود، مترجم هستید و تمایل دارید با مطلبی جذاب و مفید، سایرین را به مطالعه‌ی کتاب ترغیب و دعوت کنید، می توانید محتوای مورد نظرتان را از صفحه «ارتباط با ما» ارسال نمایید.

مترجم حسن فروغی

دیدگاه کاربران

1 نظر
  • 1400/11/25 10:39:46
ناشناس

لطفا موجود کنید


دیدگاه شما

کد امنیتی ثبت نظر

با ثبت دیدگاه، موافقت خود را با قوانین انتشار دیدگاه در ایده بوک اعلام می‌کنم.

پرسش خود را درباره این محصول ثبت کنید