نامزدهای سومین دوره جایزه ملی دوسالانه نقد زرین معرفی شدند

نامزدهای سومین دوره جایزه ملی دوسالانه نقد زرین معرفی شدند

تهران – انجمن علمی نقد ادبی ایران اسامی نامزدهای سومین دوره جایزه ملی دوسالانه نقد زرین را اعلام کرد. بر این اساس، شش مقاله از میان هزاران اثر ارسال‌شده به مرحله نهایی راه یافته‌اند و سه پژوهشگر برتر در مراسم اختتامیه جوایز خود را دریافت خواهند کرد.

728 90

اسامی نامزدهای نهایی:

اسامی نویسندگان و مقالات نامزدشده به ترتیب الفبا عبارتند از:

– میلاد جعفرپور با مقاله «از یتیم داستانی تا قورچی تاریخی (بازشناسی هویّت حسین کرد شبستری بر پایۀ منابع تاریخی و ادبی)»

– راضیه حجتی‌زاده با مقاله «روش‌شناسی فرمالیسم نظام‌مند، اسلوب پیشگام در تاریخ ادبیات نوین»

– محمود فتوحی رودمعجنی با مقاله «رده‌بندی معرفتی گزاره‌های عرفانی»

– مصطفی گرجی با مقاله «کُحلِ پندار: بررسی ایماژ «زندگی به مثابه توهم ارادۀ آزاد» در نگاه مولوی و اسپینوزا»

– علیرضا محمدی کله‌سر با دو مقاله «تحلیل فرمال زبان عرفان؛ گونه‌ها، نقدها، پیشنهادها» و «فقر مبانی نظری در گرایش‌های زبان و ادبیات فارسی»

جوایز و مراسم اختتامیه:

بر اساس اعلام دبیرخانه جایزه، از میان شش نامزد نهایی، سه پژوهشگر برتر در مراسم اختتامیه که روز چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳ در دانشگاه لرستان برگزار خواهد شد، جوایز اول تا سوم شامل تندیس، سپاسنامه و جایزه نقدی را دریافت خواهند کرد.

هیئت داوران و مسئولان جایزه:

داوری این دوره از جایزه بر عهده علیرضا نیکویی، عیسی امن‌خانی و رحمان مشتاق‌مهر بوده است. همچنین، ابراهیم خدایار، دانشیار دانشگاه تربیت مدرس، به عنوان دبیر دوسالانه نقد زرین، سیدعلی قاسم‌زاده، عضو هیئت مدیره انجمن و استاد دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین، به عنوان معاون علمی جایزه و حسن گوهرپور، نویسنده و منتقد ادبی، به عنوان دبیر اجرایی این رویداد فعالیت کرده‌اند.

حامیان و برگزارکنندگان:

این رویداد با همکاری انجمن علمی نقد ادبی ایران و مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شده است. همچنین، دانشگاه‌های تربیت مدرس، لرستان، بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین، مرکز لرستان‌شناسی و مرکز تحقیقات زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تربیت مدرس از حامیان اصلی این جایزه هستند.

فرآیند انتخاب مقالات:

در مرحله اول، ۱۷ استاد دانشگاه از سراسر ایران، ۴۹ نشریه ادبی و نزدیک به ۳۰۰۰ مقاله چاپ‌شده در سال‌های ۱۴۰۱-۱۴۰۲ را بررسی کردند. از این میان، ۲۹ مقاله به مرحله دوم راه یافتند و در نهایت، شش مقاله برتر برای مرحله نهایی انتخاب شدند.

این جایزه با هدف شناسایی و تقدیر از پژوهش‌های برتر در حوزه نقد ادبی برگزار می‌شود و هر دو سال یک بار به مقالات منتخب اهدا می‌گردد.

banner scaled

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا