البلاغه الجدیده
البلاغه الجدیده

کتاب البلاغه الجدیده

معرفی کتاب البلاغه الجدیده

(4)
کتاب البلاغه الجدیده (تنظیر لبلاغه البیان والتبین)، اثر محمد خاقانی اصفهانی ، با ترجمه مترجم احمد روستا - شیوا تقوی لو ، در بازار نشر ایران، توزیع شده است. این محصول در سال 1396 توسط انتشارات سمت ، به چاپ رسیده است. این محصول در قطع و اندازه‌ی وزیری، در سایت ایده بوک قرار دارد. دانلود pdf و ارسال رایگان
ناموجود

این محصول ممکن است با عنوان یا انتشارات دیگری موجود باشد، مجموعه آنها را اینجا ببینید.

محصولات مرتبط

(4)
13%
(4)
13%
(4)
26%
فروش ویژه
(2)
13%
(2)
3%
(3)
25%
فروش ویژه
(2)
25%
فروش ویژه

فهرست

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای ایده‌بوک

  • الفصل الأول: مباحث تمهیدیه

  • الفصل الثانی: البلاغه القدیمه وخصومها الجدیده
  • الفصل الثالث: البلاغه القدیمه؛ مرور ونقد
  • الفصل الرابع: معالم البلاغه الجدیده
  • الفصل الخامس: الحرکات التجدیدیه فی البلاغه العربیه
  • الفصل السادس: إعاده تنظیم العلاقات بین النحو والبلاغه
  • الفصل السابع: منطلقات المؤلف فی تجدید البلاغه
  • الفصل الثامن: محاور بلاغه البیان والتبیین (المقامات، الأبواب والوحدات)

مشخصات محصول

نویسنده: محمد خاقانی اصفهانی ویرایش: -
مترجم: مترجم احمد روستا - شیوا تقوی لو تعداد صفحات: 207
انتشارات: سمت وزن: 345
شابک: 9786000205065 تیراژ:
اندازه (قطع) : وزیری سال انتشار 1396

معرفی محصول

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای ایده‌بوک

این کتاب برای دانشجویان رشته زبان و ادبیات عربی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به عنوان منبع اصلی درس "بلاغت جدید" به ارزش 2 واحد تدوین شده است.

چکیده

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای ایده‌بوک

چکیده

عانت البلاغه التقلیدیه من نقائص، وکأنّها تلفّظت أنفاسها الأخیره فی العقود الأخیره، حیث أعلنوا فی الغرب الحدیث عن موتها، وتشییع جثمانها علی أکتاف شُعب اللسانیات الجدیده، وحذفوا مادّتها من قاعات التدریس. أما المسلمون عرباً وعجماً فقد احتاروا فی أمر هذا المحتضر؛ هل یحیوها من جدید بصدمه کهربائیه؟ أم یواکبوا تیار الحداثویّین ومابعد الحداثویّین، ویضعوها فی تابوت الماضی المجید؟! وقد برزت علی الساحه العربیه مشاریح ناقصه لإحیائها، أو لوضع بدائل عنها، لکنها لم تفلح وباءت بالفشل. لذلک نقدّم مشروعنا المتکامل بعنوان بلاغه البیان والتبیین. وقد وظّفنا فیه مستجدّات اللسانیات الحدیثه کالسیمیائیات وعلم المعنی والأسلوبیات وغیرها لنجدّد البلاغه التقلیدیه فی صیاغه جدیده تشمل مقامات وأبواب ووحدات، وترکّز علی بلاغه النص بدلاً عن بلاغه الجمله.

نویسنده

مختصری درباره نویسنده

محمد خاقانی اصفهانی

محمد خاقانی اصفهانی

در حال حاضر مطلبی درباره محمد خاقانی اصفهانی نویسنده البلاغه الجدیده در دسترس نمی‌باشد. همکاران ما در بخش محتوا، به مرور، نویسندگان را بررسی و مطلبی از آنها را در این بخش قرار خواهند داد. با توجه به تعداد بسیار زیاد نویسندگان این سایت، درج اطلاعات تکمیلی، نقد و بررسی تمامی آنها، کاری زمانبر خواهد بود؛ لذا در صورتی که کاربران سایت برای مطلبی از نویسنده، از طریق صفحه «ارتباط با ما» درخواست دهند، تهیه و درج محتوای برای آن نویسنده در اولویت قرار خواهد گرفت.ضمنا اگر شما کاربر ارجمندِ سایت ایده‌بوک، این نویسنده را می شناسید یا حتی اگر خود، نویسنده هستید و تمایل دارید با مطلبی جذاب و مفید، سایرین را به مطالعه‌ی کتاب ترغیب و دعوت کنید، می توانید محتوای مورد نظرتان را از صفحه «ارتباط با ما» ارسال نمایید.


مترجم

مختصری درباره مترجم

مترجم احمد روستا

در حال حاضر مطلبی درباره مترجم احمد روستا مترجم کتاب البلاغه الجدیده در دسترس نمی‌باشد. همکاران ما در بخش محتوا، به مرور، مترجمان را بررسی و مطلبی از آنها را در این بخش قرار خواهند داد. با توجه به تعداد بسیار زیاد مترجمان این سایت، درج اطلاعات تکمیلی، نقد و بررسی تمامی آنها، کاری زمانبر خواهد بود؛ لذا در صورتی که کاربران سایت برای مطلبی از مترجم، از طریق صفحه «ارتباط با ما» درخواست دهند، تهیه و درج محتوای برای آن مترجم در اولویت قرار خواهد گرفت.ضمنا اگر شما کاربر ارجمندِ سایت ایده‌بوک، این مترجم را می شناسید یا حتی اگر خود، مترجم هستید و تمایل دارید با مطلبی جذاب و مفید، سایرین را به مطالعه‌ی کتاب ترغیب و دعوت کنید، می توانید محتوای مورد نظرتان را از صفحه «ارتباط با ما» ارسال نمایید.

مترجم احمد روستا

شیوا تقوی لو

در حال حاضر مطلبی درباره شیوا تقوی لو مترجم کتاب البلاغه الجدیده در دسترس نمی‌باشد. همکاران ما در بخش محتوا، به مرور، مترجمان را بررسی و مطلبی از آنها را در این بخش قرار خواهند داد. با توجه به تعداد بسیار زیاد مترجمان این سایت، درج اطلاعات تکمیلی، نقد و بررسی تمامی آنها، کاری زمانبر خواهد بود؛ لذا در صورتی که کاربران سایت برای مطلبی از مترجم، از طریق صفحه «ارتباط با ما» درخواست دهند، تهیه و درج محتوای برای آن مترجم در اولویت قرار خواهد گرفت.ضمنا اگر شما کاربر ارجمندِ سایت ایده‌بوک، این مترجم را می شناسید یا حتی اگر خود، مترجم هستید و تمایل دارید با مطلبی جذاب و مفید، سایرین را به مطالعه‌ی کتاب ترغیب و دعوت کنید، می توانید محتوای مورد نظرتان را از صفحه «ارتباط با ما» ارسال نمایید.

شیوا تقوی لو

دیدگاه کاربران

دیدگاه شما

کد امنیتی ثبت نظر

با ثبت دیدگاه، موافقت خود را با قوانین انتشار دیدگاه در ایده بوک اعلام می‌کنم.

پرسش خود را درباره این محصول ثبت کنید