نامزدهای نهایی جایزه کتاب اتحادیه اروپا اعلام شدند

نامزدهای نهایی جایزه کتاب اتحادیه اروپا اعلام شدند 

به نقل از پابلیشینگ، کنسرسیوم جایزه اتحادیه اروپا برای ادبیات (EUPL) فهرست نامزدهای نهایی نسخه ۲۰۲۵ این جایزه را اعلام کرد. این جایزه که با عنوان «جایزه خلاق اتحادیه اروپا برای ادبیات» شناخته می‌شود، با هدف ترویج گردش ادبیات در اروپا و تشویق علاقه به آثار ادبی غیر ملی برگزار می‌شود.

728 90

جایزه EUPL از نویسندگان نوظهور در اتحادیه اروپا و فراتر از آن تقدیر می‌کند و به ۴۰ کشور شرکت‌کننده در برنامه «اروپای خلاق» تعلق می‌گیرد. این جایزه از یک چرخه سه‌ساله برای پوشش این ۴۰ کشور استفاده می‌کند.

کنسرسیوم EUPL، که شامل همکاری فدراسیون ناشران اروپایی (FEP) و فدراسیون کتاب‌فروشان اروپایی و بین‌المللی (EIBF) است، فهرستی از ۱۳ نویسنده برگزیده را برای نسخه ۲۰۲۵ اعلام کرده است. این نویسندگان و رمان‌های آن‌ها توسط داورانی انتخاب شده‌اند که با ادبیات کشورهای اروپایی و غیراروپایی آشنایی دارند.

مراسم اعلام برنده نهایی این جایزه در تاریخ ۱۶ می ۲۰۲۵ (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهر پراگ برگزار خواهد شد. 

فهرست نامزدهای نهایی جایزه EUPL 2025:

 اتریش: «اولین دختران» نوشته ژوبا آراتوویچ

 بلژیک: «وقتی سیسیل» نوشته فیلیپ مارکزوسکی

 بوسنی و هرزگوین: «مرد گرگی» نوشته میخائیل سومیچ

 گرجستان: «چای توپوریا» نوشته جیکوب ول

 یونان: «جعلی عمق» نوشته ماکیس مالافیکاس

 ایرلند: «حیوانات در حال سقوط» نوشته شیلا آرمسترانگ

 ایتالیا: «روزهای شیشه‌ای» نوشته نیکولتا ورنا

 لیتوانی: «استخوان‌های محبوب» نوشته کوتریانا زیله

 نروژ: «مارگارت، آیا شما غمگین هستید» نوشته ماریا کیوس فون

 رومانی: «کمتر از عشق» نوشته بوگدان کرتو

 اسلواکی: «ترنچین را به خاطر خواهید آورد» نوشته لوکاش کابالا

 اسپانیا: «شبه‌جزیره خانه‌های خالی» نوشته دیوید اوکلس

 اوکراین: «کلید» نوشته هالینا ماتویوا

این جایزه نه تنها به معرفی استعدادهای ادبی نوظهور می‌پردازد، بلکه به تقویت پیوندهای فرهنگی بین کشورهای اروپایی و فراتر از آن کمک می‌کند.

banner scaled

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا