حرمسرای قذافی نشر ثالث
حرمسرای قذافی نشر ثالث

قیمت قبل فروش ویژه

کتاب حرمسرای قذافی نشر ثالث

معرفی کتاب حرمسرای قذافی نشر ثالث

(6)
کتاب حرمسرای قذافی، اثر آنیک کوژان ، با ترجمه بیژن اشتری ، در بازار نشر ایران، توزیع شده است. این محصول توسط انتشارات ثالث ، به چاپ رسیده است. این محصول به تیراژ 1,100 جلد، در قطع و اندازه‌ی رقعی، در سایت ایده بوک قرار دارد. دانلود pdf و ارسال رایگان
موجود
قیمتِ جدید در بازار: 320,000
قیمت ایده بوک: 280,000 19%

227,200

280,000 19% 227,200

محصولات مرتبط

(2)
6%
(2)
21%
فروش ویژه
(4)
9%
قیمت قبل
(2)
29%
فروش ویژه
(2)
29%
فروش ویژه
(2)
29%
فروش ویژه
(4)
26%
فروش ویژه
(2)
29%
فروش ویژه
(2)
29%
فروش ویژه
(2)
29%
فروش ویژه

فهرست

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای ایده‌بوک

  • دور تا دور دنیا
    نمایش نامه 4
    خانم رونی    چه‌ت شه، دن؟ حالت خوب نیست؟آقای رونی   خوب! هیچ‌وقت شده من رو خوب ببینی؟ روزی که دفعه‌ی اول من رو دیدی که باید تو رختخواب می‌بودم. روزی که بهم پیشنهاد ازدواج دادی دکترها جوابم کرده بودن. این رو می‌دونستی، نمی‌دونستی؟ شبی که باهام ازدواج کردی آمبولانس برام فرستادن. این رو که یادت نرفته؟ (مکث.) نه، نمی‌شه گفت خوبم. ولی بدتر هم نیستم. در واقع بهتر از قبلم. کور شدنم تلنگر خیلی خوبی بود. اگه می‌تونستم کر و لال هم بشم یه راست تا صدسالگی می‌رفتم. یا شاید هم رفته‌م؟ (مکث.) امروز صد سالم شد؟ (مکث.) من صد سالمه، مدی؟

مشخصات محصول

نویسنده: آنیک کوژان ویرایش: -
مترجم: بیژن اشتری تعداد صفحات: 364
انتشارات: ثالث وزن: 360
شابک: 9786004052399 تیراژ: 1100
اندازه (قطع) : رقعی سال انتشار -
نوع جلد : شمیز

معرفی محصول

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای ایده‌بوک

آدم‌ربایی، تجاوز، تحقیر و خشونت. این سرنوشت انبوهی از زنانی بود که به چنگ معمر قذافی، حاکم مستبد لیبی، افتادند. آنیک کوژان نظام وحشتناکی را شرح می‌دهد که در آن زنان جوان به ارضای نیازهای حیوانی قائد اعظم وادار می‌شدند.

با فرا رسیدن بهار عربی، نسیم‌های امید بر سر تا سر کشورهای در حال تحولات وزیده بود. زنان تونسی با حضور در عرصه‌های عمومی قدرتشان را به نمایش گذاشته بودند و زنان مصری با حضور شجاعانه‌شان در میدان التحریر اعتماد به نفس و روحیه‌ی بالای خویش را. اما زنان لیبی کجا بودند؟ آن‌ها در حین انقلاب چه کرده بودند؟ مگر این همان انقلابی نبود که آن‌ها از مدت‌ها پیش در طلبش بودند، آغازگرش بودند و از آن حمایت کرده بودند؟ پس چرا حالا خودشان را مخفی کرده بودند؟ چرا آن‌ها از انظار عمومی پنهان نگه داشته شده بودند؟

لیبی کشوری بود که تا قبل از انقلاب، جهانیان فقط آن را به واسطه‌ی لودگی‌های قذافی و محافظان مونثش می‌شناختند.

این‌ها زنان یونیفورم‌پوش و مسلحی بودند که رهبر لیبی می‌کوشید آن‌ها را به عنوان پرچمداران انقلاب خودش جا بزند، و حالا چرا هیچ خبری از زنان لیبیایی نبود. آنها کجا بودند؟

در پس این پنهان بودن چهره زنان لیبیایی ماجراهای زیادی پنهان شده بود. اما واقعیت ماجراها چه بود؟
حرمسرای قذافی زندگینامه‌ی قذافی نیست و خواننده نباید به این کتاب همچون زندگینامه‌ی سیاسی قذافی نگاه کند. کتاب حرمسرای قذافی، در واقع فقط به یک وجه هولناک از زندگی قذافی می‌پردازد؛ وجهی که عملا تبدیل به جزئی از ساختار حکومتی رژیم قذافی شده بود.

نویسنده‌ی کتاب برایمان شرح داده چگونه قذافی تعرض جنسی را تبدیل به ابزاری برای استیلا بر دیگران کرده بود.

در این جا منظور از دیگران طیف وسیعی را شامل می‌شود؛ از بردگان جنسیِ ساکن در حرمسرا تا رقبای سیاسی بالقوه و بالفعل قذافی و نیروهای شبه نظامی‌ای که در ماه‌های پایانی حیات قذافی علیه او می‌جنگیدند.

قذافی‌ای که در کتاب حرمسرای قذافی به تصویر کشیده شده به قدری هول‌انگیز است که شاید باورش برای خوانندگان مشکل باشد. اما کتاب به قدری مستند و خوب پژوهش شده است که جای هیچ تردیدی باقی نمی‌گذارد.

این کتاب داستان نیست، روایتی مستند است. آنیک کوژان خبرنگار فرانسوی نویسنده این کتاب است. ثریا شخصیت اول کتاب حرمسرای قذافی است، دختری که از مدرسه ربوده می‌شود.

دختران لیبیایی زیادی در این سال‌ها با این سرنوشت مواجه شده‌اند که بسیاری از آن ها از ترس آبروی خود درباره این موضوع سخن نمی‌گویند. ثریا سکوت خود را در این مورد شکست و آن را با آنیک کوژان نویسنده حرمسرای قذافی در میان گذاشت.

آنیک کوژان که در سال ۲۰۱۱ برای بررسی نقش زنان در انقلاب لیبی به آنجا رفته بود با دختری به نام ثریا آشنا می‌شود و آن دختر داستان زندگی خود را برای او تعریف می‌کند.

در آغاز آنیک کوژان آن صحبت‌ها را به صورتی که هویت ثریا آشکار نشود به صورت مقاله منتشر کرد. پس از دریافت بازخورد و انتقاد‌های زیاد و پیدا شدن نمونه‌های مشابه مورد ثریا بسیاری از خبرنگاران برای پیدا کردن ثریا کوشیدند.

در نهایت آنیک کوژان کتاب حرمسرای قذافی را در دو بخش منتشر کرد بخش اول مربوط به ثریا و بخش دوم مربوط به موارد دیگر است. در این کتاب از شخصی به نام مبروکه نام برده می‌شود که مسئول تشریفات و یا شکارچی دختران برای قذافی است.

چکیده

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای ایده‌بوک

چکیده

معرفی مختصر کتاب نویسنده در این کتاب وجهی از زندگی «سرهنگ قذافی» را شرح می‌دهد که در آن قذافی تعرض جنسی را تبدیل به ابزاری برای استیلا بر دیگران کرده است. منظور از دیگران در این کتاب از بردگان جنسی ساکن در حرمسرا تا رقبای سیاسی بالقوه و بالفعل قذافی و نیروهای شبه‌نظامی‌ای که در ماه‌های پایانی حیات قذافی علیه او می‌جنگیدند، می‌باشد. «ثریا»، شخصیت اصلی در این کتاب است که داستان جسورانه او شهادت‌نامه‌ای علیه قذافی و عملکرد او در لیبی است.

گوشه ای از کتاب

تهیه شده توسط تیم تولید محتوای ایده‌بوک

گوشه ای از کتاب

دختر همسفرم گفت: آه! عاقبت به طرابلس رسیدیم! او به قدری از دیدن خانه‌های شهر خوشحال و خرسند شده بود که یک جورهایی قوت قلب پیدا کردم.

دختر دیگری گفت: دیگر حالم از سرت به هم می‌خورد! معنا و مفهوم حرف‌ها و اشاراتشان را درست نمی‌فهمیدم اما گوشم به آن‌ها بود. حواسم را حسابی جمع کرده بودم تا از بین حرف‌هایشان کوچک‌ترین اطلاعاتی را که ممکن بود از دهانشان بیرون بپرد قاب بزنم.

تقریبا چهار ساعت با سرعت خیلی زیاد رانده بودیم. ماشین‌های دیگر به محض مشاهده‌ی قافله موتوری ما کنار زده بودند تا ما بی هیچ مانعی از جاده‌ها عبور کنیم.

حالا شب شده بود و توده‌ی به هم ریخته و درهم برهم خیابان‌های پایتخت، همراه برج‌ها و چراغ‌هایش، از دور نمایان بود.

سرعت ماشین ناگهان کم شد و از دروازه‌ی بزرگ یک محوطه‌ی عظیم برج و بارودار گذشتیم. سربازان به حالت خبردار ایستادند، اما حالت آرام دخترها در ماشین، گویای آن بود که احساس می‌کنند دارند به خانه برمی‌گردند. یکی از آن‌ها، خیلی ساده، به من گفت: این جا باب‌العزیزیه است.

البته من با این اسم آشنا بودم. مگر کسی هم در لیبی بود که این اسم به گوشش نخورده باشد؟ این جا مکان اعمال قدرت بر کل ملت بود؛ این‌جا اقامتگاه سرهنگ قذافی بود. باب‌العزیزیه در زبان عربی یعنی دروازه پر زرق‌وبرق.

این قلعه با شش کیلومتر مربع مساحت در حومه‌‌ی جنوبی طرابلس قرار دارد. اما در ذهن مردم لیبی، این نام در درجه‌ی نخست سمبل ترس و وحشت است.

یک بار پدرم مرا به دیدن دروازه‌ی عظیم باب‌العزیزیه که تصویر عظیم و غول آسای قائد اعظم بر آن نصب بود، برد. دیواری به درازای چندین کیلومتر دورتادور محوطه را احاطه کرده بود.

به مغز هیچ‌کسی خطور نمی‌کرد حتا از کنار این دیوار بگذرد. اگر کسی این کار را می‌کرد به جرم جاسوسی دستگیر می‌شد یا از آن بدتر ممکن بود درجا با گلوله‌های نگهبانان مسلح از پا درآید.

شنیده بودم یک راننده‌ تاکسی بدشانس ماشینش درست کنار دیوار پنچر شده بود و این آدم بیچاره حتا فرصت نکرده بود از ماشینش پیاده شود و لاستیک یدکی را از صندوق عقب درآورد.

چون نگهبانان با شلیک موشک ماشینش را منفجر کرده بودند! استفاده از موبایل در اطراف باب‌العزیزیه ممنوع بود و با متخلفان به سختی برخورد می‌شد.

نویسنده

مختصری درباره نویسنده

آنیک کوژان

آنیک کوژان

در حال حاضر مطلبی درباره آنیک کوژان نویسنده حرمسرای قذافی نشر ثالث در دسترس نمی‌باشد. همکاران ما در بخش محتوا، به مرور، نویسندگان را بررسی و مطلبی از آنها را در این بخش قرار خواهند داد. با توجه به تعداد بسیار زیاد نویسندگان این سایت، درج اطلاعات تکمیلی، نقد و بررسی تمامی آنها، کاری زمانبر خواهد بود؛ لذا در صورتی که کاربران سایت برای مطلبی از نویسنده، از طریق صفحه «ارتباط با ما» درخواست دهند، تهیه و درج محتوای برای آن نویسنده در اولویت قرار خواهد گرفت.ضمنا اگر شما کاربر ارجمندِ سایت ایده‌بوک، این نویسنده را می شناسید یا حتی اگر خود، نویسنده هستید و تمایل دارید با مطلبی جذاب و مفید، سایرین را به مطالعه‌ی کتاب ترغیب و دعوت کنید، می توانید محتوای مورد نظرتان را از صفحه «ارتباط با ما» ارسال نمایید.


مترجم

مختصری درباره مترجم

بیژن اشتری

در حال حاضر مطلبی درباره بیژن اشتری مترجم کتاب حرمسرای قذافی نشر ثالث در دسترس نمی‌باشد. همکاران ما در بخش محتوا، به مرور، مترجمان را بررسی و مطلبی از آنها را در این بخش قرار خواهند داد. با توجه به تعداد بسیار زیاد مترجمان این سایت، درج اطلاعات تکمیلی، نقد و بررسی تمامی آنها، کاری زمانبر خواهد بود؛ لذا در صورتی که کاربران سایت برای مطلبی از مترجم، از طریق صفحه «ارتباط با ما» درخواست دهند، تهیه و درج محتوای برای آن مترجم در اولویت قرار خواهد گرفت.ضمنا اگر شما کاربر ارجمندِ سایت ایده‌بوک، این مترجم را می شناسید یا حتی اگر خود، مترجم هستید و تمایل دارید با مطلبی جذاب و مفید، سایرین را به مطالعه‌ی کتاب ترغیب و دعوت کنید، می توانید محتوای مورد نظرتان را از صفحه «ارتباط با ما» ارسال نمایید.

بیژن اشتری

دیدگاه کاربران

دیدگاه شما

کد امنیتی ثبت نظر

با ثبت دیدگاه، موافقت خود را با قوانین انتشار دیدگاه در ایده بوک اعلام می‌کنم.

پرسش خود را درباره این محصول ثبت کنید