ارزشمندترین ها

کتاب دنیا بازیچه یهود PDF🔥دانلود رایگان

قوم یهود مشهور به بنی‌اسرائیل نیز هستند، به عبارت دیگر، فرزندان اسرائیل هستند.
اما اسرائیل کیست؟
لفظ “اسرائیل” به حضرت یعقوب، که لقب اسرائیل را داشته است، اشاره دارد. حضرت یعقوب دوازده فرزند داشته و یهود از نام چهارمین فرزند او، یعنی یهوذا، نام گرفته‌اند.
یهوذا و برادرانش با پدرشان یعقوب، در کنعان زندگی می‌کردند. با این حال، پس از توطئه برای کشتن حضرت یوسف، که یهوذا نیز در آن دست داشت، برادران یوسف از فلسطین به مصر مهاجرت کردند.
این مهاجرت زمانی اتفاق افتاد که مصر به عنوان یک مملکت پرجمعیت و دارای ثروت شناخته می‌شد؛ به همین دلیل برادران یوسف، به همراه پدرشان یعقوب، به سوی مصر رفتند. این کشور به عنوان یک امپراتوری با اقتدار بر جهان شناخته می‌شد…

تاریخچه یهود

تاریخ یهود در طول سال‌ها با وقایع مختلفی روبرو بوده است. این تاریخ از زمان یعقوب، که به نام اسرائیل شناخته می‌شود، آغاز می‌شود. یعقوب دوازده فرزند داشت و یهوذا، یکی از فرزندان او، نقش مهمی در تاریخ داشت.

728 90

پس از مدتی در کنعان (فلسطین) ساکن شدند و با وقوع ماجرای حضرت یوسف، در سال 1740 قبل از میلاد، به مصر ترک کنعان کردند. اینجا بنی اسرائیل زندگی با شکوهی داشتند و به تدریج به یک قبیله بزرگ تبدیل شدند.

اما زندگی آنها تحت سلطه فرعون مصر قرار گرفت و به زور به عبودیت کشیده شدند. حضرت موسی به عنوان پیامبر و رهبر بنی اسرائیل ظاهر شد و آنها را از زندگی زیر بار فرعونی نجات داد.

بنی اسرائیل به مدت 40 سال در صحراها سرگردان بودند و در این مدت با امتحانات و آزمایش‌های مختلف مواجه شدند. از جمله حوادث معروف، موقعیتی است که به درخواست آنها، موسی به عجیب‌ترین شیء، یک صخره، دستور داد آب برای آنها بجوشد. اما با وجود این نعمت‌ها، برخی از بنی اسرائیل نافرمانی کردند و موسی به همراه آنها به دنبال فرار از مصر بود.

در حین سفر به سرزمین وعده، بنی اسرائیل با مشکلات و نافرمانی‌های بسیاری مواجه شدند. به عنوان مثال، درخواست آنها برای تغییر مسیر در کنار رودخانه نیل و تقسیم راه به 12 قبیله باعث طولانی‌تر شدن سفر شده و برخی از اعضای بنی اسرائیل با مشکلاتی مواجه شدند که ترجیح دادند نافرمانی کنند.

دوران حکومت دولت یهودی در دوران پادشاهان مختلف از جمله طالوت و سلیمان نیز ذکر شده است. سلیمان به عنوان یکی از بزرگترین پادشاهان یهود مشهور است و بنای هیکل را ساخت. اما پس از مرگ سلیمان، دولت یهود به دو قسمت تقسیم شد و درگیری‌ها و جنگ‌ها بین این دو بخش برقرار شد.

آغاز زمان اسیری بنی اسرائیل توسط آشوریها و سپس بابلیان و تازمان هخامنشیان به قدری تلخ بود که موجب ایجاد حالتی از ناراحتی و ناامیدی در میان بنی اسرائیل شد. در این دوران، بابلیان آورشلیم را به شدت خراب کردند و بسیاری از یهودیان را به اسارت بردند. پس از مدتی، با نجات از دست بابلیان توسط کورش ایرانی، بخشی از بنی اسرائیل به سرزمین خود بازگشتند و هیکل دوم در اورشلیم ساخته شد.

در سال‌های بعدی، یهود با مشکلات و سختی‌های زیادی مواجه شدند و حکومت‌های مختلف به آنها آسیب زدند. زمان حکومت رومانی به خصوص، با حملات و آزارهای زیادی به یهود منجر شد. در نهایت، در سال 70 میلادی، اورشلیم تحت حمله رومانیان قرار گرفت و هیکل دوم نیز نابود شد.

این داستان‌ها نشان‌دهنده مراتب مختلف بنی اسرائیل در طول تاریخ و چگونگی مواجهه با چالش‌ها و امتحانات بوده است.

آرمانهای غیر انسانی

یهودان از اراده ایجاد یک حکومت یهودی جهانی خبر می‌دهند که از اسرائیل شروع شده و نیل تا فرات را فرا گرفته و به دیگر نقاط گسترش یابد. آنها باور دارند کسی که بر این منطقه حکومت کند، به وضعیتی مشابه فرمانروایی جهانی خواهد رسید. این آرمان به طور مخفیانه با تشکیل حکومت مرکب از 300 نفر یهودی در مرحله اول آغاز شده و اروپا را در اختیار داشته است. یهودان این طرح را با تشبیه به یک افعی بزرگ می‌نامند که از سال 70 میلادی برای نابودی جهان در حرکت است. آنها تلاش می‌کنند تا اخلاق و دین را از جامعه حذف کرده و طرح‌های خود را به اجرا درآورند.

پی نوشت

۱ ـ سوره بقره، آیه۴۹.
۲ ـ (موقف علماء الاسلام من‏الیهود)، چاپ كربلا، صفحه۱۰.
۳ ـ مجله العربی چاپ كویت۷، شماره ۱۰۹، سال۱۹۶۷.
۴ ـ فلسطین والضمیر الانسانی، صفحه۵۴.
۵ ـ مجله العربی شماره۱۰۹ صفحه۵۴.
۶ ـ تاریخ الاسرائیلین ـ تألیف شاهین مقاریوس، چاپ المقتطف۱۹۰۴.
۷ ـ مجله العربی۱۰۹، صفحه۵۵.
۸ ـ تاریخ القدس، تألیف عارف المعارف، چاپ دارالمعارف۱۹۵۱.
۹ ـ برای توضیح بیشتر به كتاب (خطرالیهودیهٔ العالمیهٔ)، تألیف بدالله التل مراجعه شود.
۱ ـ (الیهود فی ‏تاریخ الحضارات الاولی)، ترجمه عادل، قاهره۱۹۵۰.
۲ ـ همان مدرك، صفحه۵۸.
۳ ـ سوره بقره، آیه۷۴.
۴ ـ سوره مائده، آیه۱۳.
۵ ـ این خبر در تمام رادیوها و روزنامه‏ها و جرائد آن زمان منتشر شد.
۶ ـ سوره بقره، آیه۸۷.
۷ ـ سوره بقره، آیه۹۱.
۸ ـ سوره مائده، آیه۷۰.
۹ ـ قصص الانبیاء.
۱۰ ـ موقف علماءالاسلام من‏الیهود، صفحه۲۹، مكتب اسلام شماره ۳، سال۹، صفحه۱۶۲، معروف این است كه پیامبر در موقع بیماری خود چنین می‏فرماید: این بیماری از آثار غذای مسمومی است كه آن زن یهودی پس از فتح خیبر برای من آورد. زیرا اگرچه پیامبر اولین لقمه را بیرون انداخت، ولی آن زهر با آب دهان پیامبر كمی مخلوط شد و روی دستگاههای بدن آن حضرت اثر خود را گذارد.
۱۱ ـ سوره آل عمران، آیه۶۹.
۱۲ ـ سوره آل عمران، آیه۷۱.
۱۳ ـ سوره نساء، آیه۴۶.
۱۴ ـ سوره مائده، آیه۴۱.
۱۵ ـ سوره آل عمران، آیه۵۴.
۱۶ ـ سوره مائده، آیه۴۱.
۱۷ ـ سوره بقره، آیه۹۲.
۱۸ ـ سوره مائده، آیه۶۲.
۱۹ ـ قصص الانبیاء.
۲۰ ـ (تاریخ آلمانیا الهتلریه)، جلد۱.
۲۱ ـ سوره مائده، آیه۷۸ و۷۹.
۲۲ ـ سوره نساء، آیه۱۶۰ و۱۶۱.
۲۳ ـ مجله (الآداب)، ۱۱/۱۹۵۷، صفحه۴۳.
۲۴ ـ (خَطَر الیهودیهٔ العالمیهٔ علی الإسلام والمسیحیهٔ)، صفحه۱۱۴.
۲۵ ـ سفر پیدایش اصحاح، صفحه۱۵.
۲۶ ـ همان مدرك، صفحه۱۷.
۲۷ ـ تثنیه اصحاح اوّل.
۴ ـ (الیهودیهٔ العالمیهٔ)، صفحه۱۳۵.
منبع:mouood.org
منبع : خبرگزاری فارس

banner scaled

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا